Siden 1981 har Jomfru Maria åbenbaret sig i Medjugorje i Bosnien Herzegovina.

Jomfru Maria er kommet for at fortælle os, ”at Gud er en levende realitet” og at vi skal omvende os medens, der er tid. For at hjælpe os, giver hun i sine budskaber konkrete anvisninger på, hvordan vi skal rette op på vores liv. Disse budskaber kan man finde på nettet på bl.a. www.medjugorjecenter.dk

Siden åbenbaringerne startede er Medjugorje blevet besøgt af mange millioner pilgrimme, som alle tager til Medjugorje for at finde fornyelse i deres åndelige liv.

 

På pilgrimsrejsen vil vi udforske begivenhederne, budskaberne og ”Ånden i Medjugorje”, den særlige spiritualitet, som er forbundet med disse åbenbaringer.

 

 

 

 

Rejseinformationer:

 

Tidspunkt: Onsdag d. 26. sept. – onsdag d. 3. okt.   

 

Endelige datoer, priser og tider ligger endnu ikke helt fast, idet vi afventer nærmere detaljer fra rejsebureauet.                                                                                   

 

Pris: ca. 5800 kr. - hvilket inkluderer flybilletten, halvpension i dobbeltværelse og betaling for vores guide i Medjugorje. Man skal selv betale transporten med lejet bus fra Split til Medjugorje. Turen tager små 3. timer og koster 350 kr. t/r per person, som betales særskilt. Enkeltværelse koster 750 kr. ekstra.

 

Vigtigt: Hvis man rejser alene og der ikke er en i gruppen af samme køn, man kan sættes sammen med på værelse, må man være indstillet på at betale for enkeltværelse.

 

Betalingsbetingelser: Ved tilmelding dep. 1000 kr.

 

Senest d. 1. juli betales restbeløbet, og derefter ingen mulighed for refusion.  

 

Indbetales på konto: Reg. 3203 kontonr. 4476598427

 

 

 

Forsikring: Man skal selv sørge for sygeforsikring og afbestillingsforsikring.

 

Ligeledes skal man være selvhjulpen på alle måder, da vi desværre ikke har særlig hjælp til syge eller gangbesværede.

 

Tilmelding: På e-mail til Maria Truelsen og med oplysninger om navn (som det står i passet), adresse, telefonnummer.

 

Indkvartering: Vi bor på privat pension ca. 5 min. fra kirken og centrum i Medjugorje. Pensionatet er enkelt, venligt, personligt og maden er rigelig og velsmagende.

 

Program: Vi ønsker at give deltagerne en mulighed for at opleve ”Ånden” i Medjugorje. Programmet er bygget op med det formål og vil bl.a. indeholde:

 

 

 

1) Tilstedeværelse ved Mirjanas månedlige åbenbaring d. 2. okt.  

 

2) Møde med visionærer i den udstrækning, de er tilstede i Medjugorje. 

 

3) Opsøge sammenhænge og steder, som er en direkte inspiration af åbenbaringerne og budskaberne.

 

4) Vi går korsvejen op ad bjerget Krizevac, hvor der i 1933 blev bygget et 8,56 m højt kors på årsdagen for Jesus´ korsfæstelse.

 

5) Følger den samme vej op af Åbenbaringsbjerget, som de unge visionærere, da de først mødte Jomfru Maria, beder Rosenkransen og dvæler i stilhed ved Jomfru Maria statuen.

 

6) Følger aftenprogrammet i kirken, et bønsprogram, på grundlag af Jomfru Marias budskaber og som indeholder rosenkransen, messe, bøn for helbredelse, tilbedelse m.v. 

 

 

Pilgrimspræst: P. Benny Blumensaat. Da vi har vores egen præst med giver det os mulighed for at fejre danske messer og komme til skriftemål på dansk.

Arrangør og rejseleder: Maria Truelsen

 

 

Henvendelse og tilmelding: Maria Truelsen 24602308 og e-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.